SADULLAHPAŞA ORTAOKULU

Vizyon: Yüksek beklentilere sahip olmaları için öğrencileri cesaretlendirmek. İnsanların zihinlerinde oluşturduğu bakış açılarına bir yenisini eklemek. İnsanlara nasıl yardımcı olabilirsin duygusunun üzerindeki külleri silmek. Hakkını aramasını bilen, suskun olmayan, üretken insanlar yetiştirmek. Çok şey bilenden ziyade bildiklerini uygulayan insanlar yetiştirmek

Misyon: Bu ülkede, kendine güvenen, risk alabilen, sorumluluk yüklenebilen, kendini ifade edebilen, başkalarını anlayabilen, kendine ve dünyaya karşı sorumluluklarının farkında olan, yaşama sevinci ile dopdolu insanların yetiştirilmesi.

Başarılar: 2013-2014 TEOG Sınavı Ayaş 1., 2. ve 3. sü okulumuzdan çıkmıştır. 2013-2014 TUBİTAK Bilim Şenliği ile okulumuz öğrenci ve velilerinin bilime yönelik farkındalıkları arttırılmıştır.

Saatler: 09.00 ders başlama saati 15-35 ders bitiş saati
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Judo, Karete, Masa Tenisi, Güreş, Futbol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Söyleşileri, Bilim Fuarları, Model Uçak Kursları
Proje Çalışmaları: Başarıyı arttırıcı projeler, Bilim Fuarları, Proje Yarışmaları
Diğer Hususlar: Okulumuzun kuruluşu 1923 olup Ayaş´ın en eski ve köklü okullarından birisidir. Öğrenci sayısı az, genç öğretmenlerden oluşan kadrosuyla sıcak aile ortamında çalışılmakta olup, realist öğretmenler açısından eğitim açısında verimlilik sağlanacak bir yerdir.

WEB - https://sadullahpasa.meb.k12.tr

Adres - Hacıveli Mah. Demirliçakmak Cad. No 4 Ayaş / ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :1110
Öğretim Şekli :Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılından beri tam gün görev yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Ayaş Merkez´de buluyor olup 2017´den beri Abdülhamid Han AİHL´nin binasında eğitim öğretime devam etmektedir.

Adres - Hacıveli Mah. Demirliçakmak Cad. No 4 Ayaş / ANKARA

Ulaşım Büyük Şehir Belediye araçları(EGO)ve 3 farklı Özel Halk otobüsleriyle sürekli ulaşım vardır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 500m ilçe merkezine 50km il merkezine